Datumprikken via Whatsapp – Veel makkelijker dan met een app

De laatste jaren is chat technologie sterk verbetert. Dit heeft gezorgd voor een flinke opkomst aan chatbots. Voor mensen is het gebruik van chat immers makkelijker dan het gebruik van apps die bij elk bedrijf anders zijn. Chatsapps zoals Whatsapp bieden meer gemak en iedereen weet hoe ze werken doordat er dagelijks gebruik van gemaakt wordt.

Om die reden is sinds kort Datumprikker Whatsapp gelanceerd. Een datumprikker die volledig is gebaseerd op Whatsapp. Door gebruik te maken van de nieuwste chat technologie worden er vragen gesteld door een chatbot. Daarna wordt je uitnodiging binnen een paar seconden samengesteld. Zodat je vervolgens de uitnodiging om een datum te prikken eenvoudig kunt delen met vrienden via Whatsapp. Vervolgens is het mogelijk om een bericht te krijgen wanneer er een nieuw antwoord is gegeven. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de reacties en zo kunt besluiten of je de definitieve datum wil vastzetten.

Veel mensen maken dagelijks gebruik van Datumprikker Whatsapp. De vele gesprekken zorgen ervoor dat wij de gebruiksvriendelijkheid verder kunnen verbeteren doordat de chatbot hier veel van leert. Zo worden de vragen steeds gerichten en wanneer het even niet duidelijk is wat het gegeven antwoord is dan wordt er steeds meer doorgevraagd. Dit zorgt ervoor dat steeds meer gebruiker ons telefoonnummer opslaan en later terugkeren om weer iets nieuws te plannen. Zo heb je immers altijd je datumprikker via Whatsapp bij de hand.

Ook een datumprikken? Of misschien wil je het gewoon eens proberen. Datumprikker Whatsapp helpt je hier graag bij.

Schuiven naar boven