Datumprikker maken

Een datumprikker maken kan tegenwoordig op veel manieren. De meest handige manier is om hierbij gebruik te maken van Whatsapp. In dit bericht leggen wij je uit waarom Whatsapp hier momenteel uitermate geschikt voor is.Een datumprikker maken wil je zo snel en eenvoudig mogelijk doen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de mensen die een datum moeten kiezen. Daarom wil je zo min mogelijk drempels hebben wat uiteindelijk de reactie snelheid en het aantal reacties vergroot.

Datumprikker maken via Whatsapp

Veel mensen gebruiken al Whatsapp. Dit zorgt ervoor dat iedereen weet hoe Whatsapp werkt. In onze ogen is dit dan ook de uitgelezen manier om een datum te prikken. Gebruikers hoeven hierdoor niet naar een website of een app te installeren. Elke app werkt immers anders en dit zorgt dat je niet direct begrijpt hoe de app functioneert. Hoe goed hij ook ontwikkeld is. Door een datumprikker te maken met Whatsapp voorkom je deze drempels. Tot heden was het de meest logische stap om een datumprikker te maken met een app of een website. Maar de afgelopen jaren heeft de technologie een vlucht gemaakt op het gebied van chatbots. Zij zijn in staat om steeds beter vragen te stellen en zo gericht een datumprikker te maken. En de chatbot reageert alleen maar beter naarmate meer mensen hier gebruik van maken. Elk gesprek wat er gevoerd wordt door de chatbot met een gebruiker zorgt ervoor dat de chatbot hiervan leert.

Datumprikker aanmaken via andere kanalen

Uiteraard zal niet iedereen Whatsapp gebruiken. En ook zal er altijd een verschuiving zijn in de meest gebruikte chatapps. Het voordeel van de chatbot is dat hij op elk platform in te zetten is. Waar we nu alleen instaat zijn om een datumprikker aan te maken via Whatsapp zal dit in de toekomst ook mogelijk worden over meerdere kanalen heen. Hierbij kun je denken aan. Facebook messenger maar bijvoorbeeld ook Skype.

Schuiven naar boven